Archive for January, 2016

:: SOULDANCE & YINYOGA i skärgården 1-3 APRIL 2016

idoborgmedtextUTANtema
:: SOULDANCE, YINYOGA & VÅRSKRI PÅ IDÖBORG 1-3 APRIL 2016
Äntligen SoulDance med yoga i skärgården! Första vårhelgen åker vi till Idöborg för att dansa av oss vintern och öppna oss för våren. Vi tar time-out med avkoppling och påfyllning av kropp och själ, med en skön blandning av aktivitet och vila: SoulDance – YinYoga – Avslappning. Kanske också ett vårskri!
Idöborg är en egen ö en timme från centrala Stockholm (www.idoborg.se). De vackra omgivningarna, tystnaden och närhet till naturen ger extra näring till dina sinnen och bjuder in till närvaro med naturen och med dig själv.
SoulDance är medicin och glädjefylld autentisk rörelse genom rymd och rytmer, toner och tanke. Barfotadansen sätter hjärtat i brand, väcker kroppen till liv, löser upp spänningar och stillar sinnet. Vi pausar och upptäcker. Vi frågar och lyssnar i en en dansodyssé av rörelse, stillhet och poesi. Vi börjar där vi är. En frigörande rörelsemeditation för ökad kroppskännedom, kreativitet och självkänsla.
Yinyogan går djupt i avslappning och andning med fantastisk stretch av bindväven där meridianerna löper, öppnar upp för flöde av chi/prana.
Mia är lärare i rörelse och stillhet, embodiment of consciousness, Soul Coach, Prana Vinyasa Flow®-yogalärare, Yin Yogalärare, skapare av SoulDance, konstnär mm. Läs mer på www.littlewing.se
Inga förkunskaper behövs.
Kommunala bussar avgår från Slussen till Stavsnäs. Från Stavsnäs går reguljära båtar ca 100 kr, finns också båttaxi.
:: INVESTERING (inkl moms) omfattar kursen (6 st sessions), vegetarisk kost, logi, samt bastu lördag:
EARLY BIRD rabatt, betalning senast 25 februari
Del i dubbelrum: 3975 kr
Enkelrum: 4375 kr
Betalning efter 25 februari
Del i dubbelrum: 4275 kr
Enkelrum: 4675 kr
:: ANMÄLAN/INFO till mia@littlewing.se. Anmälan är bindande, men plats kan överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder. Mer info kommer med kursbekräftelsen.

Workshophelg i Oslo 5-7 februari

Prana Flow og Yin yoga med Mia Hozhona

Gläder mig till att komma med nya workshops fyllda med yogans djup, kraft och medicin helgen 5-7 februari i Oslo!

En myk og rogivende Yin Yoga blandet med slow Prana Flow® fredag kveld, energigivende og oppkvikkende dynamisk Prana Vinyasa Flow lørdag formiddag, og avspennende Yin Yoga med mindfulness praksis søndag formiddag.
Bli med på en eller flere dager med Mia Hozona fra Stockholm, som igjen besøker oss i Oslo, og som skal holde vår påskereteat på Mariagården. Her kan du bli kjent med vår ettertraktede gjestelærer.
Pris kr. 300,- for en økt, kr. 550,- for to økter eller kr. 750,- for tre økter. Bokning på osloyoga.no
Mia erbjuder denna gång personlig Soul Coaching/Deepened Embodiment 70 min sessioner  lördag 6/2 & söndag 7/2
Nytt för i år är att jag erbjuder privata sessioner i Soul Coaching/Deepened Embodiment – själslig, kroppslig, känslomässig empatisk transformation som jag brinner för och arbetar mycket med i Stockholm sedan tre år. Du är innerligt välkommen.
Hur mår din kropp? Hur mår din själ i kroppen? Var i livet befinner du dig? Är din vardag fylld av det du älskar och brinner för? Står du inför en livssituation som behöver support? Längtar du efter djupare förankring i dig själv? Verktygen jag arbetar med i Soul Coaching/Deepened Embodiement är: Zen Coaching, Voice Dialogue, yoga, närvaro, lyssnande, andning, kroppsmedveten mindfulness, pressure massage.
För bokning av Soul Coaching/Deepened Embodiment: maila mia@littlewing.se
oslo.february

Prova-På-yogakvällar 28 jan & 4 feb

Prova-På-Kvällar! Torsdag 28 jan & 4 feb på YogaMovement Gamla Stan *EMBODIMENT FLOW & STILLNESS*

Magic Mondays-klassen har fått en ny dag! Mias rikaste yogaklass med meditation, shaking, filosofi förstås, ledd Prana Flow®, och Free Flow yoga. En rik mini workshop varje vecka.

PROVA PÅ 100 kr/klass två torsdagar! För yogans medicin, peace of embodiment, i en varm, hållen miljö med 12 deltagare/kurs.

::: ANMÄLAN ::: För att delta i drop-in-klasserna MAILA bokning till yoga@littlewing.se ♥

Kursstart följer vecka 10, kursen löper till vecka 20 (dock ej Skärtorsdag & Kristi Him, totalt 9 v)

11063730_10153400136930415_7818145094885775889_o