Archive for November, 2016

Yogini Circle Day ~ 11 december i Stockholm

yoginiday-mia-utandatum

“Together as yoginis, we have the strength to change, relax, laugh, cry, and trust. Together we can relate deeper to the longing heart of our Souls, and find creative, freeing expression to our transparent aliveness.” ~ Mia

 

Jag är så väldigt glad att på djupet dela med dig, det jag verkligen funnit under mina 20 år som yogini är det viktigaste i yogan. Detta är en yoginidag för dig som längtar efter att känna dig ännu mer levande, sedd, avslappnad, stärkt, sårbar, sprittande, hoppfull, trygg och oemotståndlig i dig själv. En dag i yoga, gemenskap, transparens och kvinnokraft.

Yogini Circle Day är transformerande och bejakande för själen genom kroppen. Vi är guidade av Mia Hozona genom teman av yoga, avslappning, relation, livsglädje, soul coaching, återhämtning, visdom, skönhet, sharing, och kreativitet. I gemenskap, med cirkeln som symbol, möts vi och delar det som är.

Vi kommer att smälta i yinyoga, öppna våra sinnen i zen inquiry, utforska vår kreativitet i dansyogameditation. I Embodiment Flow Yoga boostar vi oss med kraft och kropp.

Att vi delar våra upplevelser tillsammans i sharing gör dagen flerfaldigt rik och generös.

“Vi är så glada över att ha Mia Hozona från littlewing.se hos oss en heldag! Mia har en kraftfull och tillåtande vägledning i både yogan och dansen, hon har en förmåga att skapa kontakt med helheten, med alla element som vill komma till uttryck. Mia är senior terapeut i embodiment och medvetande, en själens medicinkvinna, soul counsellor, yogalärare i Prana Vinyasa Flow, Embodiment Flow, Yin, Restorative, dansledare, grundare av SoulDance.”

Datum: Söndag 11 december kl 10:00-16:30

Pris: 1100 kr. 900 kr för dig som går en kurs på Yogini. 850 kr för dig med Terminskort. Yummie rawfood lunch och en NOA relaxation dryck ingår.

Boka: via bokningslänken nedan (skrolla ner till kalendern där 30 oktober är markerat i grönt mellan 10-16:30)

Kontakt & frågor: till Jonna på info@yogini.nu

På Yogini, Alviksvägen 43, Bromma den 30 oktober kl. 10:00 – 16:30