Archive for February, 2018

Drop Into Your Soul :: Restorative Yoga & Yoga of the Mind [Mano Yoga] 27 april

Själen är ditt Happy Place. Den vet vad den älskar!

När din själ får leva fullt och vibrera högt genom dig, så känns livet så rätt, gött, och fullt av mening och kreativitet. ⠀

Precis som kroppen behöver sin practice behöver själen sin …

Jag har skapat DROP INTO YOUR SOUL för att öppna dessa tillfällen att själsgymma.

27 april 18.00-20-00 ca
Temat är Restorative Yoga samt affirmation genom Mano Yoga, yoga of the mind. Du kommer att uppleva själv hur tanken påverkar hela ditt tillstånd, ja, SKAPAR ditt tillstånd. Jag kommer också att guida djupt i kroppsmeditation.

Mind is the ultimate cause of everything in this world. The Buddha said, “mano pubbangama dhamma, mano setta manomaya…”. “Mind precedes all dhamma [dharma], all dhamma are mind made…”. Tanken skapar ALLT! Hela vår verklighet. Hur? Kom och upptäck. (Fredagen är intro till lördagen. Du kan komma på båda som du vill. Fristående. Men du får garanterat ut mer av lördagen om du också kommer på fredagen!)

Miniworkshopen passar väldigt bra också för dig som är utmattad och/eller högsensitiv.

“This is a completely new era in human history: an era to grow our emotional and spiritual intelligence – and thru this practice Embody and re:member our Alignment with our Higher Selves, through our Souls.” ~ Mia Hozona⠀ ⠀

Välkommen fredag 27 april till Yogamovement, Gamla Stan (Kåkbrinken 16).
TID 18.00-20.00 ca⠀
MAX 12 deltagare. ⠀
KOSTNAD 330 kr. ⠀
BOKNING: maila min assistent på bokning.miahozona@gmail.com. Obs! Ange vilket/vilka tillfällen du vill boka.

Övriga datum:

21 mars 18.30-20.30 Yogamovement, Gamla Stan
28 mars 18.30-20.30 Yogamovement, Gamla Stan
7 april 13-16.30 (se innehåll) tillsammans med Elin Aninia, Mamita Vasastan
13-14 april Infinite Yoga Malmö
20-22 april ev Oslo
27 april 18-20 Yogamovement, Gamla Stan
28 april 13-16 (se innehåll) med Sound Healing, Yogamovement Gamla Stan
4-5 maj Yogastudion Sundsvall

⠀ ⠀

😙💕⠀ ⠀
Välkommen!

Ps! Dropping Into Your Soul kommer också till bl. a. Sundsvall, Oslo och Malmö under våren. Vill du boka oss till din studio eller din kursgård? Maila oss!

Drop Into Your Soul :: Sundsvall 4-5 maj

4 – 5 maj

Längtar du efter mer av dig själv, efter djup kontakt med ditt mest innerliga du? Varesig du är ny för att stanna upp och bli guidad in till ditt hjärtas innersta röst, ditt unika du, eller redan vet att du är “en gammal själ” och har lång erfarenhet av att koppla upp dig inåt, lovar denna helg transformation och fördjupning.

Mia har sedan sitt unga andliga uppvaknande för snart 30 år sedan outtröttligt studerat själens roll och medicin. Skolad i många former av embodiment, bl a i Shiva Rea’s yogatradition och i Soul Motion samt Zen Coaching, är hon grundare av metoderna Embodied Soul Dance® och Soul Coaching®, samt Move Your Colors® (en fusion mellan måleri, dans och meditation).

Som en naturlig shaman ser Mia själen som en länk mellan vårt Higher Self och vår inkarnation/personen vi är. Hon har en unik förmåga att öppna och fördjupa kommunikationen mellan dem; en portal till enorm hälsa, vitalitet, mod, kreativitet och lycka. “Vi har allt vi behöver för att manifestera och skapa ett liv som ger oss mening och innerlig glädje – vilket är allt vi längtar efter. Att välja strategier utanför oss själva för att nå dessa tillstånd är aldrig varaktiga lösningar. Men att etablera en djup och innerlig relation med vår själ, och lära oss både att lyssna och att våga följa dess vägledning, ger oss verktyg och visshet som får håret att resa sig på armarna. Vi bara vet. Och det är som att Universum jublar och backar oss med allt vi behöver, varje gång vi landar precis där, i vårt hjärta och kropp.”

Helgen berör:

Breathe New Life into Your Soul
Yoga – Conscious Movement (Dance)

Tap Into Your Quiet Space
Meditation – Intuition – Transformation

Soulful living
Energiskola: balancing your Divine Feminine and Divine Masculine

Into The Soul
Satsang

Soul Restoration
Mod & tillit

Soul Path
Kom nära din innersta röst

 

Drop into your Soul® är en helg för kvinnor. Vi möts och delar i cirkel, vi närs och stärks av varandras tankar och resor under dagarna. Mia leder oss i guidade övningar baserat på sin verksamhet som Soul Coach, yoga- & dansterapeut, ledare av Women’s Circle’s, Feminine Leadership Coach och Satsanglärare. Ta med en anteckningsbok och kom precis som du är.

Röster från workshops, kurser och cirklar 2017:

“Som jag känner mig efter denna dag, Mia, har jag inte känt mig sen jag var med Nukunu! Ni är precis samma – fast ni är det på olika sätt. Jag är oändligt tacksam och påfylld”

“Jag fullkomligen älskade dina meditationer på cirkeln – det är här jag vill vara: djupt inom, i kontakt med min inre visdom och med min kropp. Älskade meditationen i relation till huden, benen osv. Tack för erfarenheten att göra det även i stillasittande meditation! Husmeditationen var MAGISK.”

“Vill tacka för den fina cirkeln i torsdags. Det var så genuint och tryggt. Jag var helt hög efteråt och jag bejakar kraften vart eftersom den växer.”

“Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig – och i ärlighetens namn hade jag en liten fjäril i magen innan jag åkte – men oj vilken underbar upplevelse det blev, på alla sätt och vis. Det mesta beror ju på dig Mia. Du får en att våga göra saker man inte trodde att man vågade. Får en att släppa loss tankarna på ett sätt man inte visste att man förmådde. Och säga saker som man inte visste att man gick och ruvade på.”

“Fr o m nu kommer jag att måna mer om min kropp och min själ. Jag känner mig redan tryggare och starkare då jag har fått välbehövliga insikter om mig själv. Det här är faktiskt en av de allra bästa saker jag gjort på mycket länge.”

 

Helg: 5-6 maj

Tider:

Fredag 18.30 – 20.45

Lördag 10 – 16 (5 tim Workshop + 1 tim paus)

Priser:

Fredag 395 kr.

Lördag 1222 kr, early 1111 kr. (senast 10 dagar innan)

Fre + lör 333 kr. + 1111 kr. = 1444 kr. Early (senast 10 dagar innan) sedan:
Fre + lör 333 kr. + 1222 kr. = 1555 kr.

Bokning: info@yogastudion.se

VÄLKOMNA!