En blå arm

Tack för idag, världens bästa osteopat, Jean Pinto!

Idag har han fixat mina ömma och lite låsta axlar. Snyggt va? :)

Har du ont någonstans i din kropp? This is your man! Jag har regelbundet tagit kiropraktik-, massage- och naprapatbehandlingar sen jag var 14 år och med tiden gått igenom oräkneliga body workers och kroppsterapeuter. Jag har jobbat fysiskt och själsligt med och i min kropp i 23 års tid och är mycket noga med vem som får jobba med mig. Sen jag hittade Jean för ca 3 år sen har jag allt jag behöver. :) Han fixar och bygger upp mig. Han är bäst! Ger en magisk craniosacral. Och kan så mycket om kroppen så det är löjligt. :)

20120626-095133.jpg
Idag hittade jag dessutom en solskyddsprodukt på kliniken, en svensk mousse som ska vara extra bra. Ska provas nu, eftersom SOLEN kommer tillbaka! Right?!! :)

20120626-100808.jpg

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment