Dagens search and find. Tracking in the marketplace.

Fältöversten, eftermiddag, fullt. Jag ser en kvinna (en mormor) i plötslig panik. Stressad, hög puls, hög röst: “Men vart tog han vägen?! Han var ju här nyss…!!”

Första tanke: två letar dubbelt mot en (i synnerhet om en är tracker). Direkt går jag för att erbjuda min hjälp: “Vem är borta?” “En liten pojke i grå overall. Jag skulle bara … och på ett ögonblick var han försvunnen…” “Var såg du honom senast?”

Andra tanken: “Fortsätt vara helt lugn och härlig, och gå enbart på intuition/känsla av närvaro. Du kommer att hitta honom.” Min intuition hade redan funnit honom, jag var locked in on target, det kändes i kroppen och jag kunde därför lätt vara helt lugn, och tänkte intellektuellt att han förmodligen var helt nära, kanske tom i dead space.

Min kropp gick direkt mot pojken. Den gick in i en butik (som jag inte har någon kännedom om) med barnkläder, och där bakom kassan och en vägg fanns han, den lille rackaren vid en tågbana. :)

Jag förankrade med butikspersonalen, gick sedan tillbaka ut och fann enkelt den upprörda som själv letade bland folkmassorna. Hennes energi stack ut från de andras. Tog henne i hand och ledde henne till barnbarnet.

Efter tack osv kunde jag kort säga: “Varsågod. Det är inte så lätt att gå rätt när man är orolig. Det var lätt för mig att hitta honom eftersom jag var lugn.”

Mia Scout Hozhona

Receive Updates

No spam, just love!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment