Workshophelg i Oslo 5-7 februari

Prana Flow og Yin yoga med Mia Hozhona

Gläder mig till att komma med nya workshops fyllda med yogans djup, kraft och medicin helgen 5-7 februari i Oslo!

En myk og rogivende Yin Yoga blandet med slow Prana Flow® fredag kveld, energigivende og oppkvikkende dynamisk Prana Vinyasa Flow lørdag formiddag, og avspennende Yin Yoga med mindfulness praksis søndag formiddag.
Bli med på en eller flere dager med Mia Hozona fra Stockholm, som igjen besøker oss i Oslo, og som skal holde vår påskereteat på Mariagården. Her kan du bli kjent med vår ettertraktede gjestelærer.
Pris kr. 300,- for en økt, kr. 550,- for to økter eller kr. 750,- for tre økter. Bokning på osloyoga.no
Mia erbjuder denna gång personlig Soul Coaching/Deepened Embodiment 70 min sessioner  lördag 6/2 & söndag 7/2
Nytt för i år är att jag erbjuder privata sessioner i Soul Coaching/Deepened Embodiment – själslig, kroppslig, känslomässig empatisk transformation som jag brinner för och arbetar mycket med i Stockholm sedan tre år. Du är innerligt välkommen.
Hur mår din kropp? Hur mår din själ i kroppen? Var i livet befinner du dig? Är din vardag fylld av det du älskar och brinner för? Står du inför en livssituation som behöver support? Längtar du efter djupare förankring i dig själv? Verktygen jag arbetar med i Soul Coaching/Deepened Embodiement är: Zen Coaching, Voice Dialogue, yoga, närvaro, lyssnande, andning, kroppsmedveten mindfulness, pressure massage.
För bokning av Soul Coaching/Deepened Embodiment: maila mia@littlewing.se
oslo.february
Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment