:: SOULDANCE & YINYOGA i skärgården 1-3 APRIL 2016

idoborgmedtextUTANtema
:: SOULDANCE, YINYOGA & VÅRSKRI PÅ IDÖBORG 1-3 APRIL 2016
Äntligen SoulDance med yoga i skärgården! Första vårhelgen åker vi till Idöborg för att dansa av oss vintern och öppna oss för våren. Vi tar time-out med avkoppling och påfyllning av kropp och själ, med en skön blandning av aktivitet och vila: SoulDance – YinYoga – Avslappning. Kanske också ett vårskri!
Idöborg är en egen ö en timme från centrala Stockholm (www.idoborg.se). De vackra omgivningarna, tystnaden och närhet till naturen ger extra näring till dina sinnen och bjuder in till närvaro med naturen och med dig själv.
SoulDance är medicin och glädjefylld autentisk rörelse genom rymd och rytmer, toner och tanke. Barfotadansen sätter hjärtat i brand, väcker kroppen till liv, löser upp spänningar och stillar sinnet. Vi pausar och upptäcker. Vi frågar och lyssnar i en en dansodyssé av rörelse, stillhet och poesi. Vi börjar där vi är. En frigörande rörelsemeditation för ökad kroppskännedom, kreativitet och självkänsla.
Yinyogan går djupt i avslappning och andning med fantastisk stretch av bindväven där meridianerna löper, öppnar upp för flöde av chi/prana.
Mia är lärare i rörelse och stillhet, embodiment of consciousness, Soul Coach, Prana Vinyasa Flow®-yogalärare, Yin Yogalärare, skapare av SoulDance, konstnär mm. Läs mer på www.littlewing.se
Inga förkunskaper behövs.
Kommunala bussar avgår från Slussen till Stavsnäs. Från Stavsnäs går reguljära båtar ca 100 kr, finns också båttaxi.
:: INVESTERING (inkl moms) omfattar kursen (6 st sessions), vegetarisk kost, logi, samt bastu lördag:
EARLY BIRD rabatt, betalning senast 25 februari
Del i dubbelrum: 3975 kr
Enkelrum: 4375 kr
Betalning efter 25 februari
Del i dubbelrum: 4275 kr
Enkelrum: 4675 kr
:: ANMÄLAN/INFO till mia@littlewing.se. Anmälan är bindande, men plats kan överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder. Mer info kommer med kursbekräftelsen.
Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment