Weekend på Osloyoga 31 mars-2 april

17097518_10154447538950415_6380289632811342638_o

 

31 mars–2 april är jag tillbaka med en Urban Retreat Weekend som kommer f ö r d j u p a din yoga, oavsett vilken yogaform du praktiserar. D e e p e n i n g your yoga.  Unforgettable meetings with yourself. Oändligt välkommen!

 

 • Välkommen till vårens U r b a n R e t r e a t Yoga Weekend på O S L O Y O G A

  Fredag 31/3 kl 18.30-21
  :: LETTING GO, BREATH, AND FLOW

  En djupt rensande fredagskvällsyoga inleder helgen. Vi släpper momentum av stress, muskulärt och i sinnet. Vänder uppmärksamheten inåt, genom lugn embodiment flow yoga, yin yoga, pranayama och meditation. Se kvällen som ett spa för att kliva in renad i lördagen

  Lördag 1/4 kl 11-17
  :: TRANSFORMATIONAL URBAN RETREAT YOGA DAY

  Innehåll:
  Growing your intuition through yoga – Understanding embodiment – The yoga of connecting with your soul – Consciousness, ascension and alignment – Free flow yoga –Bringing yoga to dance – Melting through yin – Exquisite music – Lectures and meditation – The yoga of healing, and healing thru yoga

  En unik, rik dag med verktyg och practice från Mias långa och breda erfarenhet av själ, kropp, rörelse, stillhet, healing och yoga. Kom ta din plats i cirkeln

  Söndag 2/4 kl 11-13.30
  :: THE MEDICINE OF AUTHENTIC MOVEMENT

  Söndagens yogatema blir glädje – då friheten att vara den unika människa vi är, är glädje! Frihet att känna oss som vi känner oss, och att sätta det i rörelse. Det vilar en enorm medicin i authentic movement i yoga. Kom och utforska. Alla känslor tillåtna. Alla rörelser. Din Yoga. Genom guidad kroppsscanning sätter vi meditationen i rörelse och rör oss in i en mjuk, guidad yoga. Sekvenserna går från att vara guidade till att bli våra egna. Och till Free Form yoga, inspirerad från Erich Schiffmans (yogalärare sedan över 40 år) yogatradition
  .

  En röst från förra Urban Retreat-dagen jag höll i Oslo: “Detta var min oase for dagen. Min sacred space. Dagen med Mia Hozona – det var helt fabelaktig. Hon lyktes å skape et rom hvor det var lett å være ærlig. En nydelig opplevelse.” – skrev Anita Sharma, Hønefoss Yoga, om novembers retreatdag

  Are you in? ❤️ (Vårens enda bokade Oslo-helg.)
  Mia :: Helgen är en Urban Retreat i sin helhet. Att delta i hela helgen ger mångfaldigt tillbaka och rekommenderas varmt. Men kan/vill du bara komma på delar så är du lika välkommen. (Bokningar av hela helgen har företräde, ifall det blir fullt

  Welcome to deepen your experience of YOGA

 

Bokning och info på osloyoga.no

oslo.mars

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment