SoulDance på Mamita 19 maj

18010269_633478793507980_8406080857400355141_n

SoulDance med Mia Hozona (littlewing.se)

En mötesplats i stillhet och rörelse. Musiken börjar spela 19.15 och du anländer senast 19.30 då vi stänger dörraran. Vi möts därefter med att lyssna inåt, hitta vår andning efter dagen, veckan. Därefter följer musik som inviterar oss till rörelse. Vi lyssnar, tillåter och överlåter. SoulDance är guidad och fri mellan litet och stort, genom rörelse och paus, öppenhet och slutenhet, mjuk stretch, lustfyllda steg, höfter, armar, fötter, hjärta. Follow your soul in all directions and rhythms, and beyond rhythm too.

If you are moved to dance with free expression, and make medicine and art of who you are, and what you feel – come join us in this authentic dance practice. You will be invited to find and follow your body’s rhythm, flow, expression, imprint, and silence.

SoulDance är en dansodyssé genom landskap av rymd och rytmer, stillhet, svett och poesi. SoulDance är medicin som medvetandetgör hjärtat, klargör sinnet, sätter kropp, jag och själ i relation. Inspirerat av Soul Motion® och med grund i conscious and shamanic embodiment från Mias arbete som Soul Coach, Prana Vinyasa Flow yogalärare, och long time student av Soul Motion.

Mia har sen 2013 lett SoulDance i Stockholm och Oslo; på Atmajyoti, Mosebacke Hälsocenter, Mamita Sthlm, Mäster Olofsgården; Oslo Yoga, på Ängsbacka Nyårsfestival, Yoga & Danspåsk, samt Yogafestival; YoDa Stockholm Yoga & Dansfestival; Borntorpet Shambala Gatherings; NIA-festivalen i Göteborg, och i Masonic Lodge, Los Angeles.

Vi pausar och upptäcker. Vi frågar och skördar. Vi börjar dansen där vi är. Alla oavsett erfarenhet är välkomna.

“Nobody cares if you can’t dance well. Just get up and dance. Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.” – Martha Graham

TID & PLATS:

Mamita Sthlm i Birkastan mellan kl 19:15 – 21.00

Från kl 21:00 finns det te och möjlighet att hänga kvar tillsammans i fredagsmys.

PRIS: 240,-

ANMÄLAN:

Anmälan görs direkt till Mia genom att Swisha namn och betalning till 0736807303. Bokad plats kan ej återbetalas, men du kan överlåta den till en vän om du själv skulle få förhinder.

OBS! Begränsat antal platser och stor efterfrågan. ♥

Kontakta Mia för ev frågor och klicka gärna intresserad, sprid ordet vidare till vänner som skulle uppskatta detta!

ORD FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:

“”Souldance with Mia Hozona is medicine, medicine, medicine. Mia guides straight from her heart, soft compassion, soft voice, soft beingness. Go, people, go dance!”

”Mia Hozona is magic! If you haven’t been to her SoulDance Friday’s yet, come on! It’s a pure arrive-in-your-body-and-heart-and-infintiy experience. Be there, just be! Be yourself!”

“Du fick mig att våga dansa. Det var inte ens någon tröskel dit, jag vet inte hur du gjorde, men plötsligt befann jag mig i fri rörelse, njöt av musiken, och tillät det att kännas som det gjorde. Det frisatte så mycket glädje och lycka. Tack Mia!”

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment