Slow Retreat ~ 15-18 juli i Brevens Bruk tillsammans med Karin Gissberg

 

IMG_1504

Årets djupt uppskattade Brevens Bruk-dagar med Mia Hozona och Karin Gissberg blir fyra dagars Slow Retreat. Nothing to learn. Nothing to become. A precious invitation to Time and Pause, alone and together.

tid
att
smälta

tid
att
vara

tid
att
lyssna

tid
att
skapa

tid
att
vara
själv –
tillsammans

Paus
Yoga för själ och kropp
Slow life
Fritt måleri i Sveriges vackraste ateljé
Stunder i Noble Silence
Slow living
Naturen
SoulDance
Sharing

Har vi något tema på dessa icke-dagar, så är det Intuition. Säger Din magkänsla eller hjärtkänsla dig, att Du ska vara med, så börja där. Du är inbjuden. Vi har rum i sommar för max 16 deltagare, för intimitet och rymd och tid för och med var och en av oss alla.

:: NÄR
Lördag 15 – tisdag 18 juli kl 14-14

:: VAR
I fantastiskt vackra Brevens Bruk, Närke. 5 mil söder om Örebro. Ca 3 timmars bilväg från Stockholm, 4,5 timmar från Oslo. Tåg går till Vingåker (där vi hämtar). Retreatens näste dessa dagar är i den magnifikt renoverade gamla bruksfastigheten kallad Brevens Hjärta, där vi har vår ateljé och yoga/danssal.

:: BOENDE
Boende i stugor och lägenheter i Brukslängan. Kostnad 500-750 kr/3 nätter i delat rum (2-4 bäddar). Några få enkelrum finns mot tillägg.

:: MAT
Tre frukostar, tre luncher och tre tvårätters middagar till det facila priset av 840 kr. Maten är vegetarisk och lagad av fantastiska Siv i Brevens Bruk. Har du någon allergi, anmäl detta.
 
:: PRIS
Slow Retreat fyra dagar med Mia Hozona och Karin Gissberg , 5100 kr. Mat som ovan. Boendekostnad beroende på Ditt val.

:: ANMÄLAN!
16 platser. Anmälan till mia@littlewing.se

:: OM RETREATENS LEDARE & INTENTION
Karin och Mia har sedan 2014 tillsammans lett kurser och retreats som består av en organisk väv av meditation, varande, närvaro, utforskande av dans, måleri och yoga. Förra årets 6-dagarskurs i Brevens Bruk var oerhört uppskattad av deltagare från hela Sverige och Norge.

I år är temat Slow Retreat. En plats att komma ikapp. Att vara. Att skapa. Att dela tystnad och samtal, rörelse och stillhet, och framför allt pausen, tillsammans.

Programmet är luftig. Fullt av rymd att bara vara. Konstnär Karin Gissberg leder stunder av måleriövningar, Mia leder stunder av SoulDance, yoga och meditation. Tillsammans väver vi samman ett konstnärligt och läkande vilande i oss själva och våra livsrum.

mia@littlewing.se
karingissberg.se

 

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment