Sisterhood SoulDance DAY med Jivamukti Yoga 31 okt

 

E m b o d i m e n t
O f Y o u r
C o n s c i o u s
F e m i n i n e &
C o n s c i o u s
M a s c u l i n e
H a l f s

Welcome to women’s SOULDANCE DAY med JIVAMUKTI YOGA lördag 21 oktober på Pranama Stockholm

SoulDance är en dansodyssé av rörelse, relation, intryck, uttryck, paus och poesi.
SoulDance är medicin som sätter hjärtan i brand, väcker kroppen till liv, stillar sinnet. En frigörande form av rörelsemeditation för medvetet möte med kropp, själ, och Källa.

BREATH ~ VINYASA ~ RHYTHM/GROUNDING ~ PAUSING ~SHAKE/RELEASE ~ LAB ~ PLAY ~ RELATION ~ PRAYER

You need no experience to dance. You have nothing to learn in these rooms. We begin where we are, and move with that.
Guide: Mia Hozona www.littlewing.se

JIVAMUKTI yoga delight med Fia Garvner inleder vår dag!! :D

– – – – – –

Tidigare deltagares röster:

“Har aldrig känt sån glädje i dansrörelsen som hos dig, en annan dimension i musikens energi som jag hittade o följde … så Tack!” – Eva F

“Din närvaro!! Som din energi griper tag i mig 💖🙌🏼 tack för varenda ord du delar.. magiskt! Tack.”

“Du fick mig att våga dansa. Det var inte ens någon tröskel dit, jag vet inte hur du gjorde, men plötsligt befann jag mig i fri rörelse, njöt av musiken, och tillät det att kännas som det gjorde. Det frisatte så mycket glädje och lycka. Tack Mia!” – Ann

“Souldance gör mig jordad, får mig att grunda mig och landa i mina fötter. Att på ett fysiskt sätt motverka flykten att fly jobbiga känslor. Dansen ger mig en möjlighet att utforska relationer: relationen till mig själv och relationen till andra. Och jag kan se att det som hänt på de här två åren sen jag fann Souldance, är magi. Tidigare valde jag bort att dansa i relation till andra av rädsla för att inte få vara med. I början av Souldance dansade jag fortfarande styrd av huvudet, av prestation och av borden och hur det såg ut. Idag är jag i dansen, i kroppen, i relation till mig själv och i relation till andra – Souldance är medicin. Tack Mia för det du ger genom dansen! 🙏🏻” – Anna

– – – – – –

>>> ALL YOU NEED TO KNOW TO BE IN!!! <<< 

>> WHEN
11-16.30 lördag 21 oktober

>> WHERE
Pranama Skanstull

>> BRING
Bara fötter. Soft clothes for yoga & dance. Ett ombyte kan vara skönt! Bring a snack lunch for a 30 min break (och det finns en ICA precis intill)

>>BOKA PLATS (limited to 20) direkt till Mia/littlewing.se:
1) Pay 555 or 666 kr [depending on what you can afford ♥ ] to Swish 1231823590 and
2) when you have paid, email mia@littlewing.se för att bli uppskriven på deltagarlistan

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment