Vildmarksyoga & Måleri :: Retreat i Brevens Bruk 21-23 september

Yoga, vildmarksyoga, yinyoga, dansyoga och målerihelg i UNDERBARA Brevens Bruk

Välkommen 21-23 september till Sveriges finaste ateljé och yogasal i natursköna Brevens Bruk utanför Vingåker! För fjärde gången öppnar vi dörrarna till något som inte så lätt kan beskrivas på förhand, men så här har deltagarna sagt efteråt:

“Förlösande dagar! Jag inte bara fann mig själv, men också en helt nyfödd glädje för att måla kravlöst och kreativt.” 
“Omtumlad! Läkt. Utvilad. TACK!”
“Att yoga i skogen var det bästa på hela sommaren. Och tack alla fina deltagare för alla möten.”
“Visste inte att måleri kunde vara så kravlöst. Jag har alltid känt att jag behövt prestera, men under dessa dagarna blev allting till ett utforskande av mig själv i färg, rörelse, stillhet och otroligt fina samtal.”
“Dansen med Mia!!! Yogan!! Allt!!! Jag är omvandlad.”

VAD: Transformerande, vilsamma, glädjefyllda, tillåtande, näringsproppfyllda, magiska deluxe dagar i yoga, meditation och måleri ledda av två av Sveriges mest erfarna lärare inom sina områden, Mia Hozona och Karin Gissberg.

YOGAN: Yogan passar alla. Mia Hozona leder i yinyoga, mjuk vinyasa yoga, och den magiska vildmarksyogan. Dessutom dansyoga: en smak av Souldance. Meditation och satsang. Läs mer om Mia på littlewing.se och instagram miahozona_consciousness_coach

MÅLERIET: Måleriet passar alla. Karin Gissberg leder kreativa övningar som vävs ihop med våra upplevelser i naturen, samtalen, tystnaden och yogan. Du har obegränsad tillång till ateljen hela helgen. I ateljén finns alltid musik, kaffe och te. Material tar du med själv eller köper av Karin på plats, för info om detta maila karin.gissberg@gmail.com Läs mer om Karin på karingissberg.se

NÄR: 21-23 september. Start fredag 10.30, slut 16.30 söndag.

VAR: Ateljé Brevens Hjärta i Brevens Bruk. Tåg finns till Vingåker där vi hämtar med bil. Kör du bil meddela gärna för möjlighet till samåkning. Kommer du från Norge ligger Örebro närmast, maila oss så hjälper vi till med logiskt kring transport/samåkning vidare till Brevens Bruk.

  

PRIS: Retreat 3280 kr. Boende i dubbelrum 350 kr/natt. Enkelrum i mån av plats 550 kr/natt. Frukost, lunch och middag 390 kr per dag. Vegetarisk mat finns, meddela också om du har allergier.

16 deltagare
Boende i dubbelrum, ett fåtal enkelrum finns mot tillägg.

ANMÄLAN: på mail till karin.gissberg@gmail.com samt genom att betala in anmälningsavgift 600 kr till konto som kommer med bekräftelsen. Fulla avgiften för retreaten ska vara betalad före start.

Vid eventuell avbokning återbetalas inte anmälningsavgiften, är kursavgiften redan betalad behövs läkarintyg för avbokning. Du kan också överlåta din plats till annan person.

Innerligt välkomna! Vi längtar!!! Retreaten på Brevens Bruk är alltid höjdpunkter för oss, och flera deltagare har återvänt flera gånger. Har du frågor hör av dig till mia@littlewing.se eller karingissberg@gmail.com


Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment