Testimonials

Testimonials

RÖSTER FRÅN LEADERSHIP TRAININGS

💖“Truly deeply Life Changing.”
– Emmel Ellingsén, Nynäshamn


💖
“Thankyouthankyouthankyou! These days. SO so precious, so healing. I am bursting with gratefulness.”

– Camilla S. Hansen, Oslo

💖  ”Mia øser av sin kjærlighet og dype kunskap. Det var så godt å få møte andre HSP. Godt å kjenne på at jeg ikke er alene. Jeg kjenner også at denne viktige kunnskapen er det mange der ute som behøver. Takknemelig!”

– Tine B Hynne, Oslo

💖“Tack! Tack för att du lett oss in i en ny dimension av livet. Det är magiskt och måste upplevas!”
– Christina Lundström, Ludvika
 
💖“Tack Mia! Så mycket kunskap du har delat med dig av. Men framför allt stärkt vår egen förmåga. Vi har ju allt inom oss. What a bliss Jag är hållen, jag är trygg.”
– Emmelie Eliasson, Bollebygd

 

💖“Denna kurs fick mig att förstå att det fanns en himmel över den himmel jag tidigare vetat om. Och gav mig en glimt av min egen helighet. Tack.
– anonym

 

💖“Jag har fått utforska mig själv och min energi. Mia har guidat oss genom sina magiska meditationer som har gett mig en start upplevelse av att jag har allt ljus och kärlek inom mig. Så helande. Så tacksam.”
– Charlotte Nästén, Skellefteå

 

💖“Jag är så glad och tacksam för de här dagarna. MAGI! Kursen, stället, allting runtomkring i pauserna, och “bara vara”-tiden ar varit extremt berikande för mig och har gjort att jag har kunnat ta till mig kunskapen på ett så bra sätt. Jag tar med mig väldigt mycket men någon som kommer att stanna kvar i mig lite extra är att jag har ett eget val vad jag lägger mitt fokus på: jag kan höja min energi helt klart!”
– Lovisa Skoog

 

💖“Jag har fått så mycket att lägga till i min kunskapsbank. Det känns så potent och så meningsfullt och jag längtar efter att få dela med mig av denna skattkista. Alla verktyg som är så verkningsfulla och självklara både i yoga och nu i forskning, och som vi redan har med oss i vår kropp men glömt bort. Att aktivera tillbaka oss själva som multi-dimensionella, medvetande energivarelser!”
– Meral Sen, Västerås

 

💖“Tack Mia och alla andra fina människor jag fått möjlighet att möta under de här dagarna. Jag tar med mig massor med kunskap och verktyg att använda själv och att dela vidare i framtiden. Du är en fantastisk lärare Mia, med all din vishet och erfarenhet som du delar på ett härligt sätt. Så tacksam för de här dagarna!”
– Anci Hedbo, Örebro

 

💖“Jag ska ta med mig det jag lärt mig och dela det vidare till andra människor som behöver hjälp att läka. Fortsätt med det du gör Mia, du hjälper så många människor att få det bättre och leva det liv de önskar att leva. De har allt inom sig redan, men med din hjälp och visdom får de börja använda det. Tack!”
– Maria Carlsson, Oslo

RÖSTER FRÅN WORKSHOPS & HELGKURSER:

😌 ”Tusen inderlig takk, kjøre Mia, for et fantastisk innholdsrikt, interessant og utviklande kurs – på så mange plan! Og i så mange lag! Jag er så takksam for at du inviterte til dette kurset, og for at du deler av din kunnskap, innsikt og visdom. This is lifechanging in so many ways!” Dette kan vi bruke i egen hverdag som HSP, i yogarommet, i livet. Love, love, love.” – Camilla S Hansen

😌 ”Mia øser av sin kjærlighet og dype kunskap. Det var så godt å få møte andre HSP. Godt å kjenne på at jeg ikke er alene. Jeg kjenner også at denne viktige kunnskapen er det mange der ute som behøver. Takknemelig!” – Tine B Hynne

😌 ”Tack! Tack för att du lett oss in i en ny dimension av livet. Det är magiskt och måste upplevas!” Christina

😌 ”Dessa dagar var fantastiskt yummy! TACK TACK TACK! Första kursen som kändes som ett smaskigt smörgåsbord, där jag fick vara receiver av så mycket värdefullt. Ingen press, ingen stress. Jag känner mig inspirerad och fylld med tekniker och ”hacks! som jag ska göra till en del av min vardag, för att förhoppningsvis lyckas bryta mina destruktiva stressmoment i vardagen. Älskar 5D och älskar dig och dina meditationer. Nu ska jag hem och ”do the work”! – Karin Holmqvist

💖 “Den här helgen alltså, jag vet inte hur jag ska kunna beskriva den eftersom den innehöll så otroligt mycket. Denna magiska retreat/workshop skapades och leddes av fantastiska Mia Hozona som gjort en resa från utmattad HSP till att hittat sin metod för att kunna stå i sin högkänslighet i full kraft och njuta av alla styrkor denna gåva kommer med.

Vi fick lära oss supermycket. ✨Bland annat om att kunna ladda våra batterier på riktigt: från roten i stället för att anpassa och undvika vissa miljöer som många av oss högkänsliga har lärt oss att göra för att orka med. Att lära sig att göra detta från roten är någon av det viktigaste man kan lära sig. Vi lärde oss även om hur vi alla är kreatörer som kan skapa vår egen framtid.

Detta är det den mest fantastiska och livsförändrande retreat jag varit på och den ger SÅ otroligt mycket. Både kunskap som är guld men också massvis med praktiska tips som du direkt kan ta med dig i vardagen. Ska du gå en retreat för högkänsliga ska du definitivt på på denna. Om inte annat bara för att få träffa magiska Mia med sin otroliga energi som får alla att känna sig hemma.”

– Helena Skagerlid, Norrköping

💖 “Life is a masterful teacher. One thing that I have discovered is the wonders of high perceptivity. It took up until a couple of years ago until I found the vocabulary to talk about it. To understand myself as someone who senses, hears and sees the unfelt, unseen and unspoken. It is a confusing, bumby and equally beautiful journey. Downright messy at times.

My deepest gratitude for sisters, pathfinders and wayshowers like Mia Hozona. I attended her yoga course for HSP and burn-out in 2018 which infused me in soft loving acceptance of who I am and a conviction to never again doubt the need and value of the gift of high sensitivity. In October last year the the intro weekend  with Mia gave me the final push to embodying what life had been leading me towards, becoming a mentor for others on a similar path.”

Fia @fiayoga Lehikoinen

💖 “Du bekräftade mig och att det finns mer än det som ryms i ramarna vi lär oss att förhålla oss till. TACK. Det skänker mig lugn. Ett lugn att jag är på rätt väg och leds dit jag ska.”

– Katarina, Kiruna

💖 “Tack fantastiska Mia för dessa två dagar! Vilken magi det var⭐️ Så tacksam att jag följde mitt hjärta och bokade mig på denna fantastiska helg. Så mycket lärdom jag har fått tagit del av. Nu längtar jag så efter att få börja min nya resa. Tack för att du guidat mig i rätt riktning!”

– Anette Temrell, Täby

💖 “Ni vet den där känslan när man bara vill stoppa tiden för en stund och kunna njuta lite extra av ögonblicket?!? Precis så var helgen. SOM jag har fyllt på, laddat och landat! Tusen tack Mia Hozona för din fantastiska energi, kunskap, inspiriation, smittande glädje och att du förmedlar på det sätt som du gör. Det går rakt in i hjärtat.”

– Mia K, Karlstad

💖 “TACK fina Mia för en fantastisk workshop/yoga/retreat-helg! ✨ Det har nu gått ett par dagar men jag känner fortfarande hur energin pirrar i mina celler. :) Såå underbart att få vara med i bubblan där det varvades mjuk yoga, intressanta föreläsningar med skön meditation. Att få befinna sig i Nuet under så lång tid var både läkande och energigivande. Stort tack igen. ”

– Mia D, Göteborg

💖 “Som jag känner mig efter denna dag, Mia, har jag inte känt mig sen jag var med Nukunu! Ni är precis samma – fast ni är det på olika sätt. Jag är oändligt tacksam och påfylld”

💖 “Jag fullkomligen älskade dina meditationer på cirkeln – det är här jag vill vara: djupt inom, i kontakt med min inre visdom och med min kropp. Älskade meditationen i relation till huden, benen osv. Tack för erfarenheten att göra det även i stillasittande meditation! Husmeditationen var MAGISK.”

💖 “Vill tacka för den fina cirkeln i torsdags. Det var så genuint och tryggt. Jag var helt hög efteråt och jag bejakar kraften vart eftersom den växer.”

💖 “Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig – och i ärlighetens namn hade jag en liten fjäril i magen innan jag åkte – men oj vilken underbar upplevelse det blev, på alla sätt och vis. Det mesta beror ju på dig Mia. Du får en att våga göra saker man inte trodde att man vågade. Får en att släppa loss tankarna på ett sätt man inte visste att man förmådde. Och säga saker som man inte visste att man gick och ruvade på.”

💖 “Fr o m nu kommer jag att måna mer om min kropp och min själ. Jag känner mig redan tryggare och starkare då jag har fått välbehövliga insikter om mig själv. Det här är faktiskt en av de allra bästa saker jag gjort på mycket länge.”

VOICES FROM 1:1 QUANTUM LEAP SOUL COACHING:


On my birthday, I decided to give life back to myself. That was the day I booked Soul Coaching with you. You and your Embodied Soul Coaching / Healing are the best thing that has happened to me. We managed to disarm and dissolve the trauma that was firmly rooted far down in my belly. My body started to dance and sing of life. Literally!!! The fact that I started sleeping whole nights directly after my first session, I had never even dared to dream of.


Today I feel 100% exuberant and full of life. When or if I should fall back into my trauma, you have given me the tools to handle it (it has not happened to this day). Old fears are like blown away, gone, and I love all the new dimensions and nuances of life that I now experience every day. There are not words big enough to describe my gratitude to you Mia. You are pure magic.”


[75 days later:]


“I’ve been thinking about you so much this summer. I can’t remember ever having such inner peace in my body as I do now. I still sleep at night. I have become so fond of my husband that I almost left before. I feel so stable and happy with myself. It feels so surreal, yet this feeling stays on and just keeps growing. I am so grateful for what you have done for me, there’s is not one day when I wake up and realize that I had another wonderful nights rest, that I think of you and feel immense humility over what you managed to free me from.”


Tina L, accountant manager, Stockholm Healing Quantum Leap Soul Coaching


“Beloved Mia! I find it hard to put into words what you have meant and mean to my life. But without you I probably would not still be here. The knowledge and the tools that you gave me, kept me above the surface while in the darkest place, kept me alive. I am so incredibly grateful that you came into our lives, as my coach but also as a magic human being.


Once I stood up again, you guided me not only towards a ground under my feet but also a streaming power of light energy. I am far from done with my journey, I don’t think we ever are – but I have come far. I dare to stand, dare to believe, dare to hope, and dare to see a future for me and my daughter. Thank you for standing next to us and being by our side. Thank you for coming into our lives, thank you for being completely amazing! I wish for everyone to have a Mia in their lives. It would make the world a better place.”


– Filippa, Physiotherapist, Stockholm Healing Quantum Leap Soul Coaching

“Från att som ett offer fokusera på allt jag inte tyckte om i mitt liv så vändes det till att faktiskt känna vad jag istället ville och längtade till. Kom mer och mer i kontakt med min inre längtan. Och så började det hända grejer. Idag, ca 1,5 år senare, så har jag sagt upp mig från mitt jobb, tagit tag i min relation och tar steg efter steg mot den friheten, meningen och kreativiteten som jag saknade. Och WoW!! Äntligen känner jag mer och mer att jag lever och faktiskt själv skapar mitt liv. Den bästa investeringen jag gjort och är evigt tacksam att jag hittade hit!”


– Karin, bankanställd ekonom, om Quantum Leap Soul Coaching

“Jag kom till Mia när jag stod inför några stora livsförändrande beslut som gjorde mig utmattad och orolig. Både min jobbsituation, boendesituation och familjesituation var i förändring. Efter Soul Coaching med Mia kände jag en starkare tillit till min inre röst, som guidade mig själv till att ta de beslut jag behövde.

Coachning med Mia var full närvaro inåt för mig. Jag har sällan försvunnit från den verkliga världen, blundat och gått så djupt in i mig själv, som jag gjorde under guidning av Mia.”


– Pernilla, entreprenör om Quantum Leap Soul Coaching

“Det är ovant för mig att släppa kontroll och prestation och att be om hjälp. Men jag kände mig trygg från början när Mia mötte mig med lugn, engagemang och genuin omtanke precis där jag var: mitt i min känslomässiga röra. Jag kunde släppa taget och bara vara.

Mia har tagit emot och speglat skratt och gråt och allt däremellan. Hon har uppmärksammat mig på mina känslor och även gett mig verktyg att fortsätta på egen hand. Uppskattar också mycket att Mia har anpassat coachingen efter både min sinnesstämning och mina önskemål och behov, som hon ofta kunnat se tydligare än jag själv.
Jag har insett, och fått känna på riktigt, att det finns en röst inuti mig som, om jag lär mig lyssna, kan vägleda mig i bra riktning på min väg genom livet.”


–  Christina, jurist omHealing Quantum Leap Soul Coaching


“Det var verkligen en längtan efter att komma närmare mig själv som ledde mig fram till dig och din Soul Coaching. Att förstå mig själv bättre och tydligare veta vad jag vill, bara för mig själv. Förstå mina känslor bättre.


Jag visste inte alls att det var min intuition, mitt inre som ville göra sig hörd innan coachingen. Det tog inte många minuter innan jag kände mitt första “WOW det är precis det här jag har längtat efter”. Soul Coachingen har gett mig inte bara mer insikter om mig själv utan en så mycket djupare och starkare connection med mig själv. Det har verkligen stärkt mig som person, stärkt min självkänsla och självkännedom.


Upplevelserna har varit väldigt starka och det har öppnat upp för så mycket nya sensationer i min vardag. Är faktiskt rätt förbluffad över hur mycket som har kunnat hända på så kort tid och är otroligt tacksam för allt jag fått med mig hittills. Jag både förstår mig själv mycket bättre, och känner mig mycket tryggare med mig själv.


Det finns nog faktiskt ingenting som jag kan se som viktigare än ens relation till sig själv och Soul Coachingen är ett fantastiskt sätt att jobba på ett väldigt tryggt och personligt sätt. För mig är det här bara början på min inre resa, men helt enkelt en fantastiskt fin början.”


–  Jasmine, mäklare, yogini om Quantum Leap Soul Coaching

RÖSTER FRÅN EMBODIMENT KLASSER OCH KURSER 2010-2020

“Souldance gör mig jordad, får mig att grunda mig och landa i mina fötter. Att på ett fysiskt sätt motverka flykten att fly jobbiga känslor. Dansen ger mig en möjlighet att utforska relationer: relationen till mig själv och relationen till andra. Och jag kan se att det som hänt på de här två åren sen jag fann Souldance, är magi. Innan valde jag bort att dansa i relation till andra, av rädsla för att inte få vara med. I början av Souldance dansade jag fortfarande styrd av huvudet, av prestation och av borden och hur det såg ut. Idag är jag i dansen, i kroppen, i relation till mig själv och i relation till andra – Souldance är medicin. Tack Mia för det du ger genom dansen!”

– Anna A, om Embodied Soul Dance

Att få dansa helt utan en tanke på hur det ser ut, bara låta själen få uttrycka sig genom kroppen. Idag när jag ställde mig på golvet och de första tonerna kom hände det som annars nästan bara händer på yogamattan: tårarna steg i ögonen.” 

Din närvaro!! Som din energi griper tag i mig! Tack för varenda ord du delar…. magiskt! Tack.

– Eleonore, om Embodied Soul Dance

“Du fick mig att våga dansa. Det var inte ens någon tröskel dit, jag vet inte hur du gjorde, men plötsligt befann jag mig i fri rörelse, njöt av musiken, och tillät det att kännas som det gjorde. Det frisatte så mycket glädje och lycka. Tack Mia!”

– Ann, om Embodied Soul Dance

Har aldrig känt sån glädje i dansrörelsen som hos dig, en annan dimension i musikens energi som jag hittade o följde… Tack!!!”

– Eva F, om Embodied Soul Dance

”Mia, du har förmågan att med ditt lugna och meditativa sätt, sprida en innerlig värme och känsla av såväl fysiskt som psykiskt välbefinnande även i stunder då omvärlden rasar i kaos. Du är en engagerad, tydlig, pedagogisk och metodisk guide i alla övningar. Du får mig att känna mig helt trygg i och avslappnad i rörelserna, hur komplicerade de än må framstå vid en första anblick.”

– Judit, om Yoga med Mia

“Jag älskar din yoga och vad den gör med mig. Jag är helt hooked nu och vill bara utvecklas ännu mer och fördjupa mig mer.”
– Maja, om Yoga med Mia

“Återigen stort tack för att du kommit in i mitt liv, känns så bra för kropp och själ!”
– Inga-Lill, om Yoga med Mia

“Min upplevelse av helgen var fantastisk! Jeg behøvde dette veldig. Du er som alltid enormt tilstedeværende i din undervisning. Du formidler yoga med kjærlig innlevelse og ærlighet. Og, ikke minst, jeg er 54 år gammel og setter pris på voksne yogainstruktører som har livserfaring og kunnskap.

– Pernilla, om Yoga med Mia

“Jag är mycket nöjd med dagarna i Ängsbacka och att jag hittade dig. Och din sorts yoga. Jag har sökt i många år och inte hittat min väg.”
– Charlotta om Yoga med Mia

“Just want to say, Thank you Mia for the most joyful, inspiring yoga class att the Stockholm YoDa festival, namaste.​”
– ​Helen om Yoga med Mia

“Tack för den underbara klassen idag! Jag vill bara säga det igen att jag hade aldrig varit på en yogaklass som båda min kropp och själ var/är fortfarande så avslappnad på det mest organiskt sätt. Det känns som jag har hittat ‘hem’!”
– Ai om Yoga med Mia