Archive for September, 2013

I helgen: NIAYogaDans-festivalen i Göteborg

Nu går tåget västerut igen, denna helg till NiaYogaDans-festivalen 2013.

Ur programmet på www.niayogadans.se: “Det blir ett härligt program med rörelse, stillhet, glädje, kraft och gemenskap. Träffa några av de främsta inom Nia, Yoga och Dans från USA, Europa och Sverige. Alla är välkomna. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta. Välkommen precis som du är!”

Festivalen hålls vid havet, i fina lokaler på Nya Varvet Studios i Göteborg och jag ser varmt fram emot en hösthelg med salta vågor, 120 deltagare och stor inspiration! Ska också bli min premiär för att prova NIA.

I morgon lördag kl 17 leder jag Prana Flow Yoga och söndag kl 11 Souldance.
Hjärtat pumpar varmt, själen simmar fritt. Hari bol, love is all!!

Prana Flow® Fall Equinox & Global Mala weekend 22-22 september

Oslo Prana Flow® Fall Equinox Workshop 22-22 september

Välkommen med hela din själ och dunkande hjärta!
Upplev och fördjupa dig i flow yoga samt frigörande dans med Mia Hozhona. Vi kommer att träda in i Höstdagjämningen, och praktisera yoga som en del av ett globalt nätverk för dagen. I manifestationen Global Mala 108 på Internationella Fredsdagen 21 september praktiserar yogautövare över hela världen, för sjunde året i rad, för att uppmärksamma och bidra till förändring och fred.

Prana Flow® Yoga är Shiva Rea’s flödande yoga som hämtar kraft från elementen Jord (grundning, rötter), Vatten (flexibilitet, känsla),Eld (integritet, fokus) och Luft (rymd, meditation). Mia undervisar medveten rörelse med passion, visdom och humor. Med rötterna i djup yogafilosofi följer klassen en komposition av dynamisk musik, andning och asana anpassad för alla nivåer.

Plats: Oslo Yoga

Bokning: www.osloyoga.no

Pris för helgen: 1300 NOK
Bokningsbara enstaka workshops:

Lördag 10-14.30 Prana Flow & Global Mala Meditation 650 NOK
Lördag 15.00-17.00 Souldance 350 NOK
Söndag 10.00-13.00 Prana Flow & Meditation 400 NOK

Individuella sessioner i Yoga Yoaching:
Det finns också några enstaka tider att boka med Mia under helgen för individuell Yoga Coaching. Står du inför en livssituation som behöver support i genom individuell vägledning? Har du behov av enskild vägledning i din yoga? Pris/individuell session 600 NOK à 70 min.

Kontakta mia at littlewing.se