Archive for May, 2019

Teacher Training July 11-14 Borntorpet: Yoga för HSP högsensitiva & utmattade

Första modulen är redan tillbaka. Vill du vara med oss?

För yogalärare (eller blivande yogalärare) som vill lära sig att skapa och leda kurser för högsensitiva/högkänsliga och utmattade. Kursen utgår ifrån att du redan arbetar med att leda och läka andra, och är lärare i eller har god erfarenhet av yinyoga.

(Vill du söka på annan bakgrund? Maila yoga@littlewing.se och berätta om dig själv.)

ANMÄLAN direkt till Borntorpet HÄR 

Såhär överväldigande vackert delade några av deltagarna från första omgången av denna utbildning:


“Thankyouthankyouthankyou! These days. SO so precious, so healing. I am bursting with gratefulness.”
~ Camilla S. Hansen
Yogalärare, Oslo

“Truly deeply Life Changing.”
~ Emmel Ellingsén
Yogalärare, Nynäshamn

“Tack Mia! Så mycket kunskap du har delat med dig av. Men framför allt stärkt vår egen förmåga. Vi har ju allt inom oss. What a bliss <3 Jag är hållen, jag är trygg. Jag är nu fylld med så mycket godsaker och juicy stuff som jag vill dela med mig av i mina kurser. Näring för själen, långsamma läkande rörelser, medveten paus, närvaro & hur man följer sitt hjärta med mera.”
~ Emmelie Eliasson
Yogalärare, Bollebygd

” Jag har fått så många fina gåvor av dig och Caroline Det känns också så härligt att få träffa likasinnade och få kärlek och bekräftelse. Massor med kramar från mig till dig.”
~ Veronica Peters
Yogalärare, Helsingborg

“Tack! Tack för att du lett oss in i en ny dimension av livet. Det är magiskt och måste upplevas!”
~ Christina Lundström
Yogalärare, Ludvika

“Mia, du øser av din kjærlighet og dype kunnskap. Det var så godt å få møte andre med HSP og utbrenthet. Godt å kjenne på at jeg ikke er alene. Jeg reiser hjem med mange nye verktøy og inspirasjon. Tusen takk for fire fantastiske dager!”
~ Tine Brager Hynne
Yogalärare & Rosenterapeut, Oslo

“Tusen tack för den fina resa ni lett oss genom dessa dagar! Känner avslappning, inspiration, mjukhet, sårbarhet, glädje. Känner att jag tar med mig mycket både i kunskap och metta.”
~ Pablo Romero Padilla
Yogalärare, Stockholm

“Vilken ynnest att få vara här med dig, Caroline och alla fina deltagare! TACK för att du ordnat detta! Det här var det bästa jag kunde ha gjort just nu i livet, vid ett mastodont-vägskäl. Både för egen del och för att öppna upp möjligheten att ge denna gåva vidare. Oändligt tacksam och påfylld på så många nivåer.”
~ Ulrika Palm
Yogalärare, Stockholm

“Den här helgen har varit väldigt givande för mig. Förhoppningen om tips för en fördjupad egen practice kombinerat med tips för delande har verkligen blivit uppfylld. Vackert, autentiskt & magiskt. Stort tack.”
~ Anonym

För dig som vill lära sig att skapa och facilitera kurser för högsensitiva/högkänsliga och utmattade. Kursen utgår ifrån att du redan arbetar med att leda och läka andra, och är lärare i eller har god erfarenhet av yin yoga. (Vill du söka på annan bakgrund? Maila yoga(at)littlewing.se och berätta om dig själv.).

Plats: Borntorpet Shambala Gatherings, Skinnskatteberg
När: 11-14 juli
Bokning och info: shambalagatherings.com
Early Bird till 20 juni

https://www.facebook.com/events/824757787917242/

Elin Aninia, yogalärare, danslärare, musiker och multikonstnär, leder daglig yinyoga med kristallskålar, tibetanska klangskålar, chimes, akustiska vindljud och vattenljud och andra överraskningar.