Archive for May, 2012

Yogamorgon på konferens = bästa morgonen!

12 stycken VD:s från hela landet och en Sverigechef samlades klockan 07.00 i morse för 90 minuter på mattorna under blå himmel. Leve modiga, visa företagsledare!

Så tacksam att jag får jobba med det jag älskar: yoga, rörelse och människor i näringslivet.

Och vi yogade faktiskt här ute, på bryggan, på Villa Soludden på Värmdö. Drömarbetsliv. Bäst. Tack!

Villa Soludden

It’s about how far you want to stretch your soul.

I’m here to move, and be moved.
I’m here to be free, and to free.

Why are you here?

“It’s not about how many spins or how straight you move, it’s about how far you want to stretch your soul.”

 

Midsommar på Borntorpet!

It’s gonna be MAGIC.

Anmälan senast 20 maj. Bless! [Click the photo for details]


Yuseff

Vi träffades i Poona, blev kompisar. Verkliga kompisar. Han kom från New York och jag vet inte riktigt vad han gjorde i Poona, någon hade tipsat honom om att kolla in ashramet.

Han hette Yuseff och var frisör. Vacker som en gud, ja jag vet att uttrycket är slitet, men det finns inget mellanläge som passar in på Yuseff. Mest för att han brydde sig nada om sin skönhet. Inte så att han inte visste om den, men den bekom honom inte.

Vi hängde under den tid som han var i ahsramet, någon vecka eller två. Åt ihop, gick och mediterade ihop, sov ihop i samma säng – som bror och syster. Inget mer. Vi pratade om allt, mycket om kärlek. Om mina killar, hans tjejer. Och om evigheten såklart. På morgnarna gjorde han yoga.

Något år senare, på vintern ’92, åkte jag till New York för att hälsa på R som jag hade lärt känna i Goa. Jag hade adressen till Yuseffs hårsalong med mig. Den låg på Broadway, ungefär vid Astor Plaza som jag minns det.