Yoga på konferensen

Förra veckan var jag här på Ulvsunda Slott och yogade med 35 härliga chefer från Sweco. Klockan sju på morgonen stod de alla på varsin matta, med den härligaste prova-på attityd en yogalärare på konferens kan önska sig.

Många kom fram efter klassen och under frukosten för att tacka. En jag särskilt minns var en lång, stor Karl i 40-50-årsåldern. Jag trodde han skulle säga något i stil med (på bred norrländska): “Tack du, men vad stel man är…” I stället fick jag höra: “Du… det var HIMLA skönt det där!”

Största belöningen, förutom en gryning i slottsmiljö: Alla de mjuka, varma, öppna blickar och ansikten som lämnade yogasalen för att njuta av frukost. Och mötet med Puh, förstås.

20111118-101148.jpg

20111118-101206.jpg

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment