I mina sinnen

En magisk dag. Bara för att jag har varit i mina sinnen. Väldigt närvarande. Långsamma steg genom stan. Alldeles öppna ögon.

Jag har rest in och ut i massor av spännande världar. Först mötte jag bebisänglar och en majestätiskt vacker hjort. Sen en hel vildmark full av vackra pälsdjur med stora öron, mjuka ögon. Där fanns glitter och snö som föll på blå hattar i kupoler. Svunna tider som andades en helt annan verklighet än någonting som finns kvar idag. Som av tvålpuder och mjuka lockar vid käklinjen på en vacker dam.

Jag smakade salt, sött, exotiskt, ekologiskt och surt. Jag såg solen.

Min kropp förflyttades till en bänk och fick sina muskler och lymfor och ligament och hela sin andandes hud masserad och insmord med samtal och dofter. Healing i världsklass. Största ljushjärtat Joao (Jean) Pinto.

Ute på gatan igen badade jag i den här gudagoda källan: Solen. Längs hela Nybrogatan, minnen från uppväxtens kvarter blandade med ansikten öppnade av solen. En vänlig dag.

Sen for jag till alperna tur och retur, blev en vargunge i en hinderbana, dansade i sinnet och andades chaiångor från Bombay. Öppen. Närvarande. Smakande, kännande.

Ålderslös, sinnlig. Fri. Här. Yoga mitt i livet. Alldeles öppna ögon.

Och lite shoppingglatt skuttande från Staden hem med en ny plånbok i väskan. Det var tio år sen sist. Och shoppingskutt är extra bra för benen!

20111124-144839.jpg

20111124-144853.jpg

20111124-144901.jpg

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment