Happy Birthday from the Universe!

Udda händelse. Men ändå inte.

Det går inte att bli alldeles förvånad. Men glad!

På tåget hem var det tomt. Bara jag och en kvinna i min del av vagnen, jag noterade att hon hade en del kassar och inslagna blombuketter.

Försjunken i en chat på min iPhone lade jag inte märke till när hon gick av. Men sen höjde jag blicken, för att se två främmande föremål en bit på golvet framför mig. Två av blombuketterna.

Kvinnan hade gått av och tåget åkt vidare, så jag kunde inte få tag i henne. Det fanns inget sätt alls att spåra henne från blombuketternas neutrala identitet. Eller?

Jag tog förstås med blommorna hem, för att pyssla om dem i vaser med skönt vatten. : )

Tillbaka till spårandet.

Buketterna kom från en blomsterhandel i Tensta. Jag ringde upp. Innehavaren av blomsteraffären, härligt brytande på något främmande språk, visste vem kvinnan var: “Ja, hon brukar handla här! Hon skulle ge buketterna till läkare och sjuksköterskan. Hon var så glad för de fina blommorna jag gjort!”

Jag lämnade mitt nummer. När de möts igen kan hon berätta vad som hänt med blommorna, och var de finns ifall köparen vill resa söderut igen (Tensta är norr om stan, jag bor söderut). Om inte, så är de ett prima tillskott till min födelsedag i morgon den 26 juli. 

TBC…

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment