Osteopathy from heaven

Jag har sagt det förr: när det gäller bodyworkers – naprapater, kiropraktorer, osteopater, massörer, cranio healers – är jag extremt kräsen.

Jag har gått i behandlingar sen jag var 14 år. Jag har en kropp som är känslig och som behöver en del hjälp. Och som jag känner oerhört väl. (Jag vet direkt när någon inte känner in den. Och den får inget göra med den!)

Men ibland finns det någon som känner min kropp, kanske inte bättre än mig själv, men… på andra sätt. Som jag inte gör. För att jag inte är en megautbildad doktor i osteopati som slukar medicinsk forskning som jag slukar gröna smoothies. Som ser mekaniken inunder allting, och vet vad kroppen behöver.

Och dessutom har ett jätte-jätte-stort hjärta. 

Är väl på mitt femte år nu hos Jean Pinto, mästerosteopaten, doktor i osteopati. 

 

Här finns han:
Nybrogatan 64
STOCKHOLM

tel: 08-502 111 73

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment