Stockholm Yoga & Dance Festival 5-7 november

Halloween, pfft … det är nästa helg det smäller: Stockholm Yoga & Dance Festival på Balettakademin i dagarna tre!

Jag har Prana Flow yogaklass kl 8-9.30 på lördagmorgonen (6 nov) och tycker det ska bli fantastiskt! Hoppas att många tar sig upp och inte missar allt som erbjuds, det vore underbart att få guida en stor klass igen. På vårt exklusiva lilla smultronställe buddha spa är vi ju bara 12 st plus mig själv i en full klass.

Efter min klass ska jag bara toknjuta av det övriga enorma utbudet av yoga- och dansklasser. Det är såå mycket att välja bland … tre eller fyra pass parallellt, under både lördagen och söndagen! Jag kan inte lista dem alla … men längtar bl a efter mina fina vänner Jenny Maya Edlunds Organic Yoga och Sofie Carlssons Urban Yoga (tyvärr schemalagda samtidigt!), Voice in Power, barnyoga, Yogalates, Rocket Yoga, Jivamukti, paryoga med Magnus Lindroth och Malin Berghagen, och så dans, dans, dans

Visserligen kommer jag delta typ fysiskt passivt, då min vadmuskelskada är långt ifrån läkt för belastning i varesig avancerad yoga eller dans. Men jag kommer vara där! Och lördagkvällens stora fest, den är given. Och fredagkvällens invigningsfest med bl a Virpi Pahkinens gudinneliga dans …

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.