YoDa – bästa Yoga & Dansfestivalen i mannaminne

… och den första! : )

Det var helt enkelt en helt faaantastisk helg!!!
Grymt professionellt arrangerat.
Oändliga mängder besökare (hur många kom?! Berätta så bloggar jag!).
Fantastiska workshops.
Musikalisk mumma så jag dånade lördag kväll under Golokas vingar. Aaaah!

Jag har dansat sju gånger mer än jag hade hoppats var möjligt.
Jag har Kundalini-yogat min energikropp till en alldeles tom flöjt (eller möjligtvis en stämgaffel, som efteråt ljudade Saaat Naaam …)
Jag har köpt vackra kläder, ätit god mat, mött underbara människor, lett en yogaklass, blivit kär i Goloka, sovit på en soffa, dansat fot- och bendans med ett annat skadat ben, fnittrat älvfnitter, tagit bilder, andats, överväldigats på festivalintryck, pustat ut, lärt mig mer om chakran och mudras.

Önskar att jag hade tagit en bild på alla fyra creators of the festival, the YoDa crew: Annki Warberg, Jonas Klingberg, Maria Åkerstedt och JoJo Norell. Som ABBA var ni där på scenen i fredags kväll! : )

Men här kommer en fotokavalkad i allafall. Mest från min prana flow klass, som jag guidade kl. 8 på lördagmorgonen. Och 48 stycken yoginis och yogis slöt upp! Absolut magi att få vara med om. Trallala och åter trallala.

Receive Updates

No spam, just love and life tools

1 Comment

  1. […] har summerat det hela här. : […]

    Pingback by YoDa summering » yogayama — November 8, 2010 @ 9:16 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.