Mer från YoDa

Måste ju också berätta hur jag dansade alldeles väldigt mycket mer än jag kunnat föreställa mig möjligt, knappt sex veckor efter vadmuskel-rupturen. Som ju var stor. Jag har verkligen läkt “som en idrottsman” (fniss) som Jean Pinto, min osteopat, säger. Som för övrigt också var på YoDa-festivalen och gav behandlingar.

Jag dansade i Kerstin Åkessons workshop RörelseKonst, där vi också målade.

Jag dansade en halv 5 rytmer med underbara Berit Hauge.

Jag dansade i Dancegatherings fridanstimma med Nathalie Runeborg.

Sen skulle jag inte dansa mer, tänkte jag och vaden. Och kunde ändå ABSOLUT INTE låta bli att älvfnitterdansa till Goloka‘s grrrymma konsert.

Och jag dansade med min vän Jonas och hans onda ben, så att prana till slut alldeles lyckoskuttade runt och ut i fötter, ben och själ.

På yogafronten var jag bl a på Guru Dharam Singhs Kundaliniyoga som fick min energikropp att lysa som en stjärna.

Och på en välframställd föreläsning om chakras och mudras med kunniga Gopala Mattias Hagman. Jag ÄLSKAR den yogiska vetenskapen om chakras och mudras, och med särkskilt fördjupad effekt sen jag studerade kursen Chakra Vinyasa med Shiva Rea i maj.  Blev så lycklig, så tacksam att höra och se hur generellt sattvisk jag har priviliget att få leva och vara idag. Det har varit en livslång väg med många avgrundsdjupa svackor. Att idag få verka i så mycket balans som jag ändå får på det stora hela, är bliss.

Jag hade kunnat delta i ännu fler workshops men tog mig också tid att shoppa i expon bland underbara kläder :-) och söndag eftermiddag var det dags att åka till buddha spa på Söder och hålla min Prana Flow-klass. Och efter det … var det alldeles underbart att komma hem och landa …

Dans med Kerstin Åkesson

Receive Updates

No spam, just love and life tools

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.